De klassiekers


Onze Da Vinci Klassiekers worden steeds vers gemaakt en geserveerd met Verse frietjes, Puree of Gratin.


Stoofvlees "Rodenbach" - Carbonades "Rodenbach"

Vol-au-Vent op Floortjes Wijze (ook in vegan optie)
Steak Tartaar 

Scampi Diabolique     

Slaatje Gebakken Scampi met pijnboompitjes

Huisbereide Ambachtelijke Garnaalkroketjes

Slibtongetjes Meunière

Vispannetje met Dagverse Vis - Cassolette du pêcheur avec poisson frais du jour

In de Houtskooloven


De beste stukjes Vlees en Vis op Houtskool gebakken. Worden geserveerd met Verse Frietjes, Puree of Gratin.

Burger Maison

Verse Gamba's à la plancha

Gelakte Ribbetjes op Floortjes Wijze - (ook in kinderportie)  Côtes Levées laqués

Lamskoteletjes - Côtelettes d'agneau


Steak Chateaubriand extra mals (ook in kinderportie)

Irish rib-eye (300g)

Côte à l'os 1 pers. (500g)

Côte à l'os 2 pers. (1200g)

Mosselen

Tijdens het Mosselseizoen serveren wij de beste Zeeuwse Mosselen naar ieder zijn zin...


Natuur (ook in kinderportie)

Witte Wijn

Look

Room

Wijze van de Chef (Kokos,Gember,limoen)