Een zomer zonder terras


Na lang twijfelen hebben wij beslist om dit jaar geen terras te plaatsen.


Naar aanleiding van de vernieuwing van de zeedijk werd er geëist dat alle handelszaken een nieuw terras volgens een nieuw ontwerp moesten aankopen.


Na meer dan 2 jaar van mailen, bellen, bespreken en van het kastje naar de muur gestuurd te worden bij de gemeente, werd dit ontwerp slechts eind februari meegedeeld.


De haalbaarheid was toen al minimaal wat enkel nog maar de bouwmaterialen en levertermijnen betrof. Daarnaast komen nu geleidelijk aan ook technische problemen boven water inzake het structureel gedeelte van het ontwerp.


Intussen schrijven we juni en heerst er nog steeds onduidelijkheid over zowel het ontwerp, de materialen als ook het prijskaartje. De kans dat we op tijd voor de zomer nog aan de voorgeschreven materialen geraken, laat staan het geheel gebouwd krijgen, wordt met de dag kleiner.


De onduidelijkheid, de haalbaarheid maar ook de financiële kant van deze frustrerende episode heeft ons tot de beslissing doen komen dat het een zomer zonder groot terras wordt. We bekijken dan rustig na de zomer hoe we het zullen aanpakken.


Er zullen evenwel een aantal tafeltjes voor de deur staan zodat we toch van het zonnetje kunnen genieten deze zomer.


Reserveer dus zeker tijdig je tafeltje zodat je heerlijk kan komen genieten bij ons dit seizoen.


Graag tot binnenkort!


Kobe, Floor en team